Systemkonfiguration

Den systemkonfigurationen innehåller alla inställningar för servern utöver projekt och gränssnitt. Inställningarna kan exporteras per server i infrastrukturen. Varje export innehåller hela konfigurationen för infrastruktur, licenser och systemanvändarhantering. Projekt tilldelningar och de använda portarna exporteras också. Dessa återställs dock endast om projekten finns på servern vid återställningen. Endast nätverkskonfigurationer som har tillämpats säkras, temporära inställningar ignoreras och istället används startinställningarna.

Återställning

Vid återställning av inställningarna skrivs alla inställningar över utan att fråga och icke-använda raderas. Detta gäller även nätverkskonfigurationen och systemanvändarinställningar. Se till att du känner till IP-adresserna och inloggningsuppgifterna från det återställda säkerhetskopieringen.

Det är viktigt vid återställning på en ny enhet att de gamla licenserna säkras först. Dessa läggs också till om de inte är giltiga.

Vid återställning på en server med andra nätverksadapternamn raderas befintliga konfigurationer och de som inte finns, markeras som icke-existerande.

Anmärkning: Vid återställningen kan det uppstå avbrott även om inställningarna är identiska.

Det kan vara möjligt att importen måste upprepas för att tillämpa alla inställningar. Eventuellt måste servern också startas om. Detta är dock extremt sällsynt.

Se även