Duhet të keni parasysh se vetëm pas ruajtjes së përdoruesit mund të verifikohet plotësisht fjalëkalimi. Kështu, rekomandohet të ktheheni një hap mbrapa për të kontrolluar nëse fjalëkalimet janë ruajtur.