Den systemkonfigurasjonen inkluderer alle innstillinger for serveren i tillegg til
prosjektet og
grensesnittene. Innstillingene kan eksporteres per
server i
infrastrukturen. Hver eksport inneholder hele konfigurasjonen av
infrastrukturen,
lisensene og
systembrukeradministrasjonen. Prosjekt tilordningene og de brukte portene eksporteres også. Disse gjenopprettes imidlertid bare hvis prosjektene er tilgjengelige på serveren ved gjenoppretting. Bare nettverksinnstillinger som er brukt, sikres. Midlertidige innstillinger ignoreres, og i stedet brukes startinnstillingene.
Ved gjenoppretting av innstillingene overskrives alle innstillinger uten spørsmål og ikke-brukte slettes. Dette gjelder også nettverkskonfigurasjon og systembrukerinnstillinger. Sørg for at du kjenner IP-adressene og påloggingsdata fra det gjenopprettede sikkerhetskopien.
Det er viktig når du gjenoppretter til en ny enhet, at de gamle lisensene sikres først. Disse legges også til hvis de er ugyldige.
Ved gjenoppretting på en server med andre nettverksadapternavn slettes eksisterende konfigurasjoner og ikke-eksisterende legges til som ikke lenger eksisterende.
Merk: Ved gjenoppretting kan det oppstå avbrudd, selv om innstillingene er identiske.
Det kan være mulig at importeringen må gjentas for å bruke alle innstillinger. Kanskje må også serveren startes på nytt. Dette er imidlertid ekstremt sjeldent tilfelle.