De Projekteinstillinger konfigurerer prosjektet med ulike alternativer. Innstillingene finnes i kontekstmenyen under Prosjekt
Innstillinger. En rask innføring er mulig via
Prosjektkonfigurasjon. Det er mulig å bruke
Versjoner for å opprette flere forskjellige sett med innstillinger.
Her beskrives innstillingene i fanen generelt.
For å velge språk, bruk rullegardinmenyen og velg alle språkene du vil tilordne prosjektet. Merk at flere språk krever en ekstra lisens. Hvis det velges flere språk enn det som er lisensiert, kan disse konfigureres, men ikke brukes.
Tips: For å bytte mellom språk, kan du bruke F8-tasten.
Stedet blir brukt for å bestemme posisjonen. Posisjonen blir blant annet brukt i ulike funksjonsblokker i SPS. Hvis ingen posisjon er angitt, blir bredde- og lengdegrad 0 brukt. Koordinatene kan settes manuelt eller via sted-inntastingsfeltet. Stedinngangen utfører en Google Maps-søkning. Serveren trenger internettilgang for dette. Adressen må ikke være presis. I de fleste tilfeller er det fullt nok med stedet.
I en server kan hvert prosjekt ha en annen tidszone. Tidsonen bestemmes også automatisk basert på stedet.
Konfigurerer den interne prosjektbackupen til serveren. Dette utfører en eksport ved angitt tidspunkt. Se mer informasjon i kapitlet Backup-administrasjon.
Denne fanen konfigurerer utseendet og oppførselen til visualiseringen.
Her kan ulike designeinstillinger gjøres. Unngå å bruke for mange farger. Et eget bilde kan også settes. Området øverst til venstre i visualiseringen er imidlertid en fast del av Antcas Control og kan ikke skjules.
Med disse innstillingene kan tittelen for ulike språk overskrives. Normalt blir tittelen hentet fra prosjektnavnet. Å fjerne tittelen ved å bruke tom inntasting anbefales ikke. Deaktiver i stedet alternativet "Vis tittel på bilde".
På visualiseringen øverst til høyre er det mulig å bruke ulike widgets. Dette kan for eksempel være en klokke eller et logo. For logo-grafikken anbefales det å bruke fargeoverlegg for å integrere bildet jevnt i designet.
Hvis avmerkingen fjernes, blir visualiseringen helt deaktivert og feilen 503 Ikke tilgjengelig vises.
Tips: I stedet for å deaktivere kan du også bruke Vedlikeholdsmodus.
Denne fanen konfigurerer innstillingene rundt SPS.
Med oppbevaringsretningslinjene kan varigheten for maksimal dataoppbevaring defineres. Det anbefales ikke å sette dette til Uendelig.
Her settes syklustiden. Denne innstillingen ser enkel ut, men er svært kompleks. Disse blir beskrevet videre i kapitlet Syklustider.