لطفاً توجه کنید که پس از ذخیرهسازی کاربر، فقط پسورد بهطور کامل بررسی میشود. بنابراین توصیه میشود یک مرحله به عقب برگردید تا بررسی کنید آیا پسوردها نیز ذخیره شدهاند.