در Antcas Control دو نوع مختلف از مدیریت کاربران وجود دارد. مدیریت برای کاربران سیستم را در منوی کنTEXT تحت Antcas Control مدیریت کاربران سیستم میتوانید پیدا کنید. مدیریت برای پروژه را در منوی کنTEXT تحت پروژه
مدیریت کاربران میتوانید پیدا کنید. برای تغییر یک کاربر یا گروه، ابتدا روی
ویرایش کلیک کنید. مدیریت در دو بخش تقسیم شده است.
کاربران و
گروهها. اینها به طور جداگانه ایجاد و مدیریت میشوند.
علاوه بر این، امکان وجود دارد تا پوشهها را برای مدیریت کاربران و گروهها به صورت مرتبتر ایجاد کنید.
رمزهای عبور کاربران میتوانند با دبل کلیک روی کاربر مربوطه تغییر یابد. برای کاربران پروژه، همچنین امکان تغییر آن در تنظیم کننده در منوی کنTEXT تحت پروژه
تنظیم کننده وجود دارد.
برای همه رمزهای عبور، سیاستهای امنیتی بسیار بالا اعمال میشود. شرایط زیر قدرت رمز عبور را یک واحد افزایش میدهند:
برای برآوردن قدرت، مجموع حداقل باید سه باشد. اگر قدرت با نیازها مطابقت نکرد، کاربر در هنگام ورود مجدد به سیستم برای انجام این کار دعوت میشود.
تعداد کاراکترها بدون تکرار و بدون دنبالهای از کاراکترهای متوالی محاسبه میشود. بنابراین، دنباله 1234 برابر یک کاراکتر است.
رمزهای عبور زیر مجاز نیستند:
توجه: یک رمز عبور موجود نمیتواند حذف شود، اما میتواند با یک رمز جدید جایگزین شود.
اخطار: هنگام تغییر یک رمز عبور، جلسات فعال خودکاراً پایان نمییابند. اگر خطر امنیتی وجود داشته باشد، پس از تغییر رمز عبور، تمام جلسات و توکنهای کاربر را حذف کنید.
اگر رمز عبور فراموش شد، میتوان آن را به صورت ایمیل یا پیامک ارسال کرد. با این شرط که پیکربندی سرور ایمیل یا دروازه SMS صحیح باشد یا انجام شده باشد.
اگر هیچ رمز عبوری موجود نباشد، از پشتیبانی Antcas تماس بگیرید. بازنشانی فقط با دسترسی مستقیم و محلی به سرور ممکن است. علاوه بر این، باید یک فلش مخصوص USB آماده داشته باشید.
در بخش مربوطه روی ایجاد کاربر یا
ایجاد گروه کلیک کنید و سپس یک نام وارد کنید. سپس دکمه Enter را فشار دهید تا کاربر یا گروه ایجاد شود. توجه داشته باشید که ورود فقط پس از تعیین یک رمز عبور ممکن است. شما همچنین میتوانید یک کاربر را دعوت کنید، در این صورت یک رمز عبور برای اولین ورود خودکاراً تولید میشود.
توجه: شما میتوانید نام کاربران و گروهها را هر زمان تغییر دهید. زیرا یک شناسه منحصر به فرد برای هر عنصر ذخیره شده است، این تأثیری بر پیکربندی ندارد.
کاربرانی که میخواهید حذف کنید را انتخاب کنید. سپس دکمه DEL را فشار دهید. سپس روی اعمال کلیک کنید تا کاربران به طور غیرقابل بازگشت حذف شوند.
برای اختصاص دادن یک گروه به کاربر، کاربر ایجاد شده و پوشه گروهها را گسترش دهید. سپس روی گروه اختصاص داده شود کلیک کنید و گروههایی که میخواهید اضافه کنید را انتخاب کنید.
برای لغو یک اختصاص، آن را انتخاب کرده و سپس دکمه DEL را فشار دهید. سپس روی اعمال کلیک کنید تا تغییرات اعمال شوند.
توجه: شما نیازی به بارگذاری مجدد ویزوالیزه이션ها ندارید. تنظیمات فوراً اعمال میشوند.
شما میتوانید یک سازماندهی، به جای یک کاربر پروژه ایجاد کنید. شما میتوانید نوع را در پیکربندی کاربر با دبل کلیک روی کاربر مربوطه
تغییر دهید. انواع مختلفی از وظایف را انجام میدهند:
| نوع | توضیحات |
|---|---|
| کاربر | یک کاربر عادی با خروج. |
| سازماندهی | کاربری بدون تابع خروج. |
| سازماندهی بدون نشانگر ماوس | کاربری بدون تابع خروج و سطح نمایش نشانگر ماوس را نشان نمیدهد. ایده آل برای پنل لمس ویندوز. |
| پنل محلی | برای پنل لمس با سرور داخلی. فقط یک کاربر میتواند این نوع را داشته باشد. سپس خودکاراً وارد سیستم میشود. |
| بدون ناوبری | همه ناوبریها را مخفی میکند. |
| فقط پلگین اصلی | فقط پلگین اصلی را نمایش میدهد. این میتواند برای ادغام در سیستمهای دیگر استفاده شود. |
در گروههای کاربران سیستم، میتوانید بخشهایی از برنامه را انتخاب کنید. همچنین اجازههای فردی برای ویرایشگر در پروژهها.
برای اختصاص دادن اجازهها در ویزوالیزهیشن، ابتدا باید گروههای کاربران پروژه ایجاد شده باشند و سپس به یک صفحه، عنصر، تاب یا فیلد اختصاص داده شوند.
شما میتوانید در گروههای پروژه یک کلید ذخیره کنید. این برای استفاده در ویزوالیزهیشن است تا یک احراز هویت کلیدی اضافی را انجام دهد. شما میتوانید چندین گروه با کلیدها را به کاربر اختصاص دهید.
اگر یک گروه با یک کلید برای اجازه لازم باشد، کلید گروه مربوطه از طریق پنجره گفتگویی پرسیده میشود. پس از پرسش، احراز هویت برای ده ثانیه معتبر است.
میتوانید از انواع زیر استفاده کنید. در این صورت آخرین نوع اولویت دارد اگر چندین نوع همزمان استفاده شوند.
توجه: اگر گروهها در پیامهای هشدار یا در عناصر دیگر استفاده شوند که بدون ویزوالیزهیشن عمل میکنند، کلیدها نادیده گرفته میشوند. با این حال باید از گروههایی که حاوی کلید نیستند برای این موارد استفاده کنید.
یک کاربر سیستم فقط یک جلسه دارد. یک کاربر در یک پروژه میتواند چندین جلسه همزمان داشته باشد. این به معنای آن است که هنگام ورود چند بار، تمام جلسات قبلی کاربران سیستم فوراً پایان مییابند.
شما هر کاربر را با کلیک راست روی کاربران انتخاب شده و سپس کلیک روی دعوت میتوانید دعوت کنید. باید یک آدرس ایمیل یا شماره تلفن همراه ثبت شود. این خودکاراً انجام میشود اگر نام کاربر در هنگام ایجاد یک آدرس ایمیل معتبر باشد.
توجه: اگر یک آدرس ایمیل و یک شماره تلفن همراه ثبت شده باشد، پیام به صورت ایمیل ارسال میشود.