Den systemkonfiguration indeholder alle indstillinger for serveren ud over det
projekt og de
grænseflader. Indstillingerne kan eksporteres pr.
server i den
infrastruktur. Hver eksport indeholder hele konfigurationen for den
server, de
licenser og den
systembrugeradministration. Projekt tilknytninger og de anvendte porte eksporteres også. Disse genskabes dog kun, hvis projekterne findes på serveren ved genoprettelsen. Der sikres kun netværksindstillinger, der er blevet anvendt. Midlertidige indstillinger ignoreres, og i stedet bruges startindstillingerne.
Ved genoprettelse af indstillingerne overskrives alle indstillinger uden spørgsmål og ikke-brugte slettes. Dette gælder også netværkskonfigurationen og systembrugerindstillingerne. Sørg for, at du kender IP-adresserne og loginoplysningerne fra det genoprettede backup.
Det er vigtigt ved genopretning på en ny enhed, at de gamle licenser sikres først. Disse tilføjes nemlig også, hvis de er ugyldige.
Ved genopretning på en server med andre netværksadapternavne slettes de eksisterende konfigurationer, og de ikke-eksisterende tilføjes som ikke-længere-eksisterende.
Bemærk: Ved genoprettelse kan der opstå afbrydelser, selvom indstillingerne er identiske.
Det kan være nødvendigt at importere igen for at anvende alle indstillinger. Måske skal serveren også genstartes. Dette er dog ekstremt sjældent tilfælde.