Backup-Administration

De oprettede backups finder du i kontekstmenuen under Antcas Control Backup-Administration.

Automatiske Backups

Det er muligt at konfigurere automatiske backups individuelt pr. server og projekt. Et backup består af en simpel eksport af Systemkonfigurationen eller et Projekt. Valgfrit kan også Statistikkerne og Dataene fra projektet eksporteres. Et backup udføres standardmæssigt hver dag klokken 02:00. Konfigurationen for Systemkonfigurationen finder du i Serveregenskaberne på serveren, og for projekterne kan dette gøres under Projekteinstillingerne eller i Projektkonfiguratoren.

Bemærk: På serverne Touch, Pico og Nano sikres der ikke data og statistikker. Disse indstillinger ignoreres.

Hvis serveren har været frakoblet i mere end en dag, udføres der et backup ét minut efter serverens start.

Der anvendes et kontingent på 20% af den samlede ledige plads på harddisken for at undgå, at den bliver fuldskrevet. Hvis kontingenten er opbrugt, slettes de ældste backups først. Foretrukket først statistikkerne, derefter dataene og til sidst projektdataene. Til sidst slettes systemkonfigurationerne.

Backup Til Skyen

Der er mulighed for at uploade projektet og systemkonfigurationen til portalen Antcas Hub for at sikre det eksternt. For at gøre dette skal du sætte krydset "Tillad Backup-Upload Til Skyen" i indstillingerne. Hvert backup udføres også uden en konfigureret fjernadgang. Dog kan der ikke tilgås backup'et uden konfiguration.

Efter at det automatiske backup er blevet udført, forsøger systemet at uploade det til skyen. Dette sker dog kun, hvis der kan oprettes en internetforbindelse under backupprocessen. Processen gentages ikke automatisk for at minimere datatrafikken. Der overføres heller ikke statistikkerne og dataene til Antcas Skyen.

Når et backup er blevet overført til skyen, kan det ikke simpelthen slettes. Dette sker automatisk efter 7 dage, hvis der uploades et nyt backup eller hvis serveren er offline i op til 90 dage.

Bemærk: Den maksimale filstørrelse er begrænset til 500 MB, og den samlede lagring er begrænset til 1'000 GB. Hvis den uploade fil er større, bliver den ikke uploadet. Hvis det maksimale lagringskontingent overskrides, vil der være færre backups i skyen.

Gendanne Backups

Ved at dobbeltklikke på et oprettet backup kan dette downloades direkte. Derefter kan den downloadede backupfil importeres til en anden server.

Bemærk: Backup'et erstatter ikke dine egne systembackups. Det bruges til at gendanne ældre versioner i tilfælde af uønskede manipulationer.