De projekteinstillinger konfigurerer projektet med forskellige indstillinger. De findes i kontekstmenuen under Projekt
Indstillinger. En hurtigindgang gives via den
projektkonfiguration. Det er muligt ved hjælp af
versioner flere forskellige indstillinger kan oprettes.
Her beskrives de indstillinger i fanen generelt.
For at vælge sprog, brug drop-down-menuen og vælg alle sproger, som du vil tilknytte projektet. Bemærk, at flere sprog kræver en ekstra licens. Hvis der vælges flere sprog end der er licenseret, kan disse konfigureres, men ikke bruges.
Tip: For at skifte mellem sprog, kan du bruge F8-tasten.
Placeringen bruges til at bestemme positionen. Positionen bruges blandt andet i forskellige funktionsblokke i PLC'en. Hvis der ikke angives en placering, bruges bredde- og længdegrad 0. Koordinaterne kan indtastes manuelt eller via placeringssøgefeltet. Placeringssøgningen udfører en Google Maps-søgning. Serveren har brug for internetforbindelse til dette. Adressen behøver ikke at være præcis angivet. I de fleste tilfælde er byen tilstrækkelig.
På en server kan hvert projekt have forskellige tidszoner. Tidszonen bestemmes også automatisk ud fra placeringen.
Konfigurerer den interne projektbackup på serveren. Dette udfører en eksport til det angivne tidspunkt. Yderligere oplysninger findes i afsnittet Backup-administration.
Denne fane konfigurerer udseendet og adfærden for visualiseringen.
Her kan forskellige designeindstillinger foretages. Undgå at bruge for mange farver. Der kan også angives et individuelt billede. Det øverste venstre hjørne i visualiseringen er dog en fast del af Antcas Control og kan ikke skjules.
Med disse indstillinger kan titlen for forskellige sprog overskrives. Normalt hentes titlen fra projektnavnet. At fjerne titlen ved hjælp af en tom input anbefales ikke. Deaktiver i stedet muligheden "Vis titel på billede".
På visualiseringen øverst til højre er der mulighed for at bruge forskellige widgets. Dette kan være en klokke eller et logo. Ved brug af logobilledet anbefales det at anvende farveoverlægning, så billedet integreres glat i designet.
Hvis afkrydsningsfeltet fjernes, deaktiveres visualiseringen helt, og fejlen 503 Ikke Tilgængelig vises.
Tip: I stedet for at deaktivere kan du også bruge vedligeholdelsestilstand.
Denne fane konfigurerer indstillingerne omkring PLC'en.
Med opbevaringsregler kan varigheden af den maksimale dataopbevaring defineres. Det anbefales ikke at sætte dette til Uendeligt.
Her indstilles cyklustiden. Denne indstilling ser simpel ud, men er meget kompleks. Disse beskrives yderligere i afsnittet Cyklustider.