Увага: При скиданні сервера всі налаштування будуть видалені:
- Всі ліцензії
- Всі проекти
- Всі сертифікати
- Всі налаштування мережі
- Всі резервні копії
- Всі дані журналу
Щоб відновити заводські налаштування, потрібно правильно ввести код безпеки. Після натискання кнопки "
Зараз скинути" процес скидання буде запущено негайно. Цей процес неможливо скасувати.