Dikkat: Sunucuyu sıfırlamak, tüm ayarların silinmesine neden olur:
- Tüm Lisanslar
- Tüm Projeler
- Tüm Sertifikalar
- Tüm Ağ Ayarları
- Tüm Yedeklemeler
- Tüm Kayıt Verileri
Fabrika ayarlarını geri yüklemek için Fabrika Ayarlarını Geri Yükle, güvenlik kodunun doğru girilmesi gerekir. "
Şimdi Sıfırla"ya tıklandığında, sıfırlama işlemi hemen başlar. Bu işlem geri alınamaz.