Varning: Genom att återställa servern tas alla inställningar bort:
- Alla licenser
- Alla projekt
- Alla certifikat
- Alla nätverksinställningar
- Alla säkerhetskopior
- Alla loggdata
För att återställa Fabriksinställningar måste säkerhetskoden anges korrekt. Efter klick på "
Återställ nu" startas återställningen omedelbart. Processen kan inte ångras.