Thirrja e vizualizimit bëhet me një adresë URL përmes shfletuesit të faqeve të internetit ose aplikacionin e instaluar si PWA në pajisjen tuaj. Normalisht, ky hyrje është i siguruar nga HTTPS.
Nëse keni harruar fjalëkalimin tuaj, në varësi të konfigurimit të vizualizimit, ka mundësinë të rikujtoni atë. Kjo kërkon që adresa e postës elektronike ose numri i telefonit të jetë regjistruar në llogarinë tuaj të përdoruesit.
Klikoni në ekranin e identifikimit mbi "Fjalëkalim i harruar" dhe ndiqni udhëzimet. Nëse ky lidhje nuk është i disponueshëm, atëherë nuk ka mundësi për rikujtim. Në këtë rast, kontaktoni mbështetjen teknike të vendit tuaj.
Nëse nuk merrni asnjë lidhje ose lidhja nuk funksionon, përsëriti procesin dhe kontrolloni nëse e-mail-i është në dosjen Spam ose nëse lidhja është thirrur nga një burim tjetër. Nëse kjo është e vërtetë, atëherë lidhja e rikujtimit nuk është më e vlefshme. Pas përfundimit të 24 orëve, lidhja shuhet automatikisht.