
Blloku i funksioneve RESET_USER e riaktualizon të gjitha sesionet dhe tokenët e një përdoruesi.
Nëse në hyrje ka një anë positive, përdoruesi do të dilë me siguri nga sistemi.
Hyrja e cila përcakton ID-në e një përdoruesi. Ky hyrës duhet të përmbajë vetëm një varg karakteresh. Variablat ose llojet e tjera të të dhënave janë deaktivuar për arsye sigurie dhe nëse vendosen do të ignoren.
Nëse hyrja është e vërtetë gjatë resetimit, atëherë vendoset një fjalëkalim e re e rastësishme, për të parandaluar që përdoruesi të kyçet në sistem.
Dalja prodhon një impuls kur procesi mbaron.