Kujdes: Me rikthimin e serverit, të gjitha caktimet do të fshihen:
- Të gjitha licencat
- Të gjitha projektet
- Të gjitha certifikatat
- Të gjitha caktimet e rrugës
- Të gjitha kopjet e mbetur
- Të gjitha të dhënat e regjistruara
Për të rikthyer vlerat e parapërfillura, duhet të futet korrekt kodi i sigurisë. Pas klikimit mbi "
Tani rikthe", resetimi do të fillojë menjëherë. Ky proces nuk mund të anulohet.