Portofelul stochează date sensibile din alte surse. Printre acestea se numără tokenurile de autentificare.
Atenție: Memoria este ștersă atunci când utilizatorul este eliminat sau parola este schimbată.
Este posibil să eliminați elemente individual sub meniul contextual Antcas Control Gestionarea utilizatorilor sistemului sau Proiect
Gestionarea utilizatorilor
Contul de utilizator
Portofel manual. Durata maximă de stocare a unui token este de doi ani. Dacă un token este reutilizat, această durată este automat extinsă.
Dacă deschideți vizualizarea și sunteți conectat simultan în Antcas Control, veți fi întrebat după sincronizare cu Antcas Control. După autentificarea reușită, un nou Token este stocat în
Utilizatorul virtualizării și, în același timp, un nou
Înregistrare este adăugată în
Portofelul
Utilizatorului sistemului. Token-ul nu este niciodată vizibil în browser, ceea ce crește enorm siguranța.
Dacă accesați o vizualizare sau Antcas Control prin acces la distanță, după salvarea în Antcas Cloud, veți fi întrebat să salvați în Antcas Control. Procedura este aceeași ca cea descrisă mai devreme, dar Token-ul este stocat în
Portofelul de
Antcas Hub.
Atenție: Dacă tipul tokenului este schimbat, autentificarea devine invalidă.
Pentru a anula salvarea, puteți să vă deconectați pur și simplu. Astfel, nu numai sesiunea se încheie, ci și Token-ul este eliminat iar înregistrarea corespunzătoare din
Portofel este ștersă.