Apelarea vizualizării se face cu o adresă URL prin intermediul unui browser web sau a aplicației instalate ca PWA pe dispozitivul dumneavoastră. De obicei, acest acces este securizat prin HTTPS.
Dacă ați uitat parola, în funcție de configurarea vizualizării, există posibilitatea resetează-o. Pentru aceasta, adresa de e-mail sau numărul de telefon utilizat trebuie să fie salvate în contul dumneavoastră.
Faceți clic pe ecranul de autentificare pe „Am uitat parola” și urmați instrucțiunile. Dacă acest link nu este disponibil, atunci recuperarea nu este posibilă. Contactați, în acest caz, suportul tehnic local.
Dacă nu primiți niciun link sau dacă link-ul nu funcționează, repetați procedura și verificați dacă e-mailul se află în dosarul Spam sau dacă link-ul a fost deja accesat printr-o altă sursă. Dacă este cazul, link-ul de recuperare nu mai este valabil. După 24 de ore, link-ul expiră automat.