Pasul 4 - Crearea Utilizatorilor

Trebuie să rețineți că doar după salvarea utilizatorului se poate verifica complet parola. Se recomandă să reveniți la un pas înapoi pentru a verifica dacă parolele au fost salvate.

Vezi Deasemenea