Atenție: Prin resetearea serverului, toate setările vor fi șterse:
- Toate Licențele
- Toate Proiectele
- Toate Certificatele
- Toate Setările de Rețea
- Toate Backup-urile
- Toate Datele Log
Pentru a Restabili Setările de Fabrică, trebuie să introduceți corect codul de securitate. După clic pe "
Acum Resetare", resetarea va începe imediat. Procesul nu poate fi anulat.