Uwaga: Resetowanie serwera usuwa wszystkie ustawienia:
- Wszystkie licencje
- Wszystkie projekty
- Wszystkie certyfikaty
- Wszystkie ustawienia sieciowe
- Wszystkie kopie zapasowe
- Wszystkie dane logów
Aby przywrócić ustawienia fabryczne, należy poprawnie wprowadzić kod bezpieczeństwa. Po kliknięciu w "
Resetuj teraz", proces resetowania zostanie natychmiast uruchomiony. Nie można go cofnąć.