Let Op: Door het terugzetten van de server worden alle instellingen gewist:
- Alle Licenties
- Alle Projecten
- Alle Certificaten
- Alle Netwerkinstellingen
- Alle Backups
- Alle Log-Gegevens
Om de Fabrieksinstellingen Herstellen, moet de beveiligingscode correct worden ingevoerd. Na het klikken op "
Nu Terugzetten", wordt de reset onmiddellijk gestart. Het proces kan niet ongedaan gemaakt worden.