Den lommeboken lagrer sensitive data fra andre kilder. Dette inkluderer blant annet innloggingstokens.
Merk: Lagringen slettes når brukeren fjernes eller passordet endres.
Det er mulig å fjerne enkeltsteder manuelt under kontekstmenyen Antcas Control Systembrukeradministrasjon eller Prosjekt
Brukeradministrasjon
Brukerkonto
Lommebok. Den maksimale lagringstiden for et token er to år. Hvis et token brukes på nytt, øker denne perioden automatisk.
Når du åpner visualiseringen og samtidig er logget inn i Antcas Control, blir du spurt om synkronisering med Antcas Control. Etter vellykket innlogging lagres et nytt Token for
Brukeren av visualiseringen og samtidig opprettes en ny
Post i
Lommeboken til
Systembrukeren. Tokenet blir aldri synlig i nettleseren, noe som øker sikkerheten betydelig.
Hvis du får tilgang via fjernadgang til en visualisering eller Antcas Control, blir du spurt om å lagre i Antcas Cloud, i stedet for å lagre i Antcas Control. Prosedyren er den samme som beskrevet tidligere, men Tokenet lagres i
Lommeboken til
Antcas Hub.
Merk: Hvis typen token endres, blir innloggingen ugyldig.
For å angi lagring, kan du enkelt logge ut. Dette avslutter ikke bare økten, men fjerner også Tokenet og sletter den tilsvarende posten fra
Lommeboken.