Advarsel: Ved tilbakestilling av serveren slettes alle innstillingene:
- Alle lisenser
- Alle prosjekter
- Alle sertifikater
- Alle nettverksinnstillinger
- Alle sikkerhetskopier
- Alle loggdata
For å Gjenopprette Fabrikkinstillinger, må sikkerhetskoden skrives inn korrekt. Etter å ha klikket på "
Tilbakestill Nå", starter tilbakestillingen umiddelbart. Prosessen kan ikke angres.