Pénztárca

A(z) pénztárca tárolja a más forrásokból származó érzékeny adatokat. Ezek közé tartoznak például a bejelentkezési tokenek.

Megjegyzés:A tárolót törlik, ha a felhasználó eltávolítódik vagy megváltoztatja a jelszót.

Lehetséges, hogy egyes elemeket manuálisan eltávolítson az Antcas Control rendszerfelhasználókezelés vagy Projekt felhasználókezelés felhasználói fiók pénztárca kontextmenüből. Egy token maximális tárolási ideje két év. Ha egy tokenet újra használnak, akkor ez az időtartam automatikusan meghosszabbodik.

Bejelentkezés Mentése

Ha megnyitja a vizualizációt és egyszerre be van jelentkezve Antcas Controlba, megkérdezi tőle a szinkronizálást Antcas Control-lel. Sikeres bejelentkezés után egy új token kerül mentésre az(a) felhasználóhoz a vizualizációban, és egy új bejegyzés kerül létrehozásra az(a) rendszerfelhasználó pénztárcájában. A token így soha nem látható a böngészőben, ami enormisan növeli a biztonságot.

Ha távolról hozzáfér egy vizualizációhoz vagy Antcas Controlhoz, akkor a mentés után az Antcas Cloudba kéri, hogy mentse el, és nem Antcas Controlba. Az eljárás ugyanaz, mint amit korábban leírtunk, azonban az token az(a) pénztárcában kerül mentésre a(z) Antcas Hub által.

Megjegyzés:Ha megváltozik a token típusa, akkor a bejelentkezés érvénytelen lesz.

A mentést visszavonni, egyszerűen jelentkezzen ki. Így nem csak a munkamenet zárul le, hanem az token is eltávolodik és a megfelelő bejegyzés törlődik az(a) pénztárcából.

Lásd is