Figyelem: A szerver visszaállításával minden beállítás törlődik:
- Összes licenc
- Minden projekt
- Minden tanúsítvány
- Minden hálózati beállítás
- Minden biztonsági másolat
- Minden naplóadatok
A gyári beállítások visszaállításához a biztonsági kódot helyesen meg kell adni. A "
Most Visszaállít" gombra való kattintás után a visszaállítás azonnal elindul. A folyamat nem vonható vissza.