Konfiguracija sustava uključuje sve postavke servera osim
projekta i
sučelja. Postavke se mogu izvoziti po
serveru u
infrastrukturi. Svaki izvoz sadrži potpunu konfiguraciju
infrastrukture,
licenci i
upravljanja sustavskim korisnicima. Dodjeljivanje projekata i korištenih portova također se izvoze. Ovi će se, međutim, obnoviti samo ako su projekti prisutni na serveru prilikom obnove. Sigurnosne postavke se spremaju samo ako su primijenjene. Privremene postavke se zanemaruju i umjesto njih koriste se početne postavke.
Prilikom obnove postavki sve će biti prepisano bez upita i nekoristene postavke će biti izbrisane. To uključuje i konfiguraciju mreže i postavke sustavskih korisnika. Uvjerite se da znate IP-adrese i podatke za prijavu s obnovljene sigurnosne kopije.
Važno je prilikom obnove na novo uređaj, da se stara licenca prije toga spremi. Jer one će biti dodane čak i ako su nevažeće.
Prilikom obnove na serveru s drugim imenima mrežnih adaptera, postojeće konfiguracije će biti izbrisane i one koje nisu prisutne će biti označene kao nepostojeće.
Napomena: Prilikom obnove mogu se dogoditi prekidi, čak i ako su postavke identične.
Može biti potrebno ponoviti uvoz kako bi se sve postavke primijenile. Možda će biti potrebno ponovno pokrenuti server. To je međutim iznimno rijetko slučaj.