Vraćanje Podrazumijevanih Postavki

Pažnja: Poništavanjem servera brišu se sve postavke:

  • Sve licence
  • Sva projekta
  • Svi certifikati
  • Sve postavke mreže
  • Sve sigurnosne kopije
  • Svi podaci o dnevniku

Da biste vraćali Podrazumijevane Postavke, morate točno unijeti sigurnosni kod. Nakon kliknuti na "Sada poništi", resetiranje će se odmah pokrenuti. Postupak ne može biti poništen.