Lompakko tallentaa herkkiä tietoja muista lähteistä. Näihin kuuluvat muun muassa kirjautumistunnisteet.
Huomio: Tallennus poistetaan, jos käyttäjä poistetaan tai salasana muutetaan.
On mahdollista poistaa yksittäisiä elementtejä kontekstivalikosta Antcas Control Järjestelmäkäyttäjien hallinta tai Projektin
Käyttäjien hallinta
Käyttäjätili
Lompakko manuaalisesti. Tunnisteen enimmäistallennusaika on kaksi vuotta. Jos tunniste käytetään uudelleen, tämä kesto pidentyy automaattisesti.
Jos avaat visualisoinnin ja olet samanaikaisesti kirjautuneena Antcas Controliin, sinua pyydetään synkronoimaan Antcas Controlin kanssa. Onnistuneen kirjautumisen jälkeen uusi tunniste tallennetaan
virtualisoinnin käyttäjään ja samalla uusi
tietue luodaan
järjestelmäkäyttäjän lompakkoon. Tunniste ei näin ollen koskaan ole näkyvissä selainta, mikä parantaa turvallisuutta huomattavasti.
Jos käytät etäyhteyttä visualisointiin tai Antcas Controliin, sinua pyydetään tallentamaan Antcas Cloudiin sen sijaan kuin Antcas Controliin. Menettely on sama kuin aiemmin kuvattu, mutta tunniste tallennetaan
lompakkoon
Antcas Hubissa.
Huomio: Jos tunnisteen tyyppi muutetaan, kirjautuminen tulee siitä voimattomaksi.
Jos haluat peruuttaa tallennuksen, voit vain kirjautua ulos. Tämä päättää istunnon ja poistaa myös tunnisteen sekä vastaavan tietueen
lompakosta.