Huomio: Palvelimen palauttaminen nollaa kaikki asetukset:
- Kaikki Lisenssit
- Kaikki Projekteja
- Kaikki Sertifikaatit
- Kaikki Verkkoasetukset
- Kaikki Varmuuskopiot
- Kaikki Lokeja
Jotta Tehtaanasetukset voidaan palauttaa, turvakoodin on syötettävä oikein. Kun napsautat "Napsauta Nyt Palauttamiseen", palautus aloitetaan heti. Prosessia ei voida peruuttaa.