هنگامی که یک عنصر باز میشود، ویرایشگر ظاهر میشود، این ویرایشگر به چندین بخش تقسیم شدهاست. مبانی در اینجا بیشتر توضیح داده میشود. کنترل جزئیات بخش اصلی در اینجا توضیح داده نمیشود.
پس از باز کردن یک عنصر، فقط میتوان آن را مشاهده کرد. برای ویرایش آن، ابتدا باید روی ویرایش در منوی بالا کلیک کنید. هر تغییر فوراً در سرور ذخیره میشود. سپس برای آنلاین کردن عنصر، باید آن را
اعمال کنید. تغییرات فوراً اعمال میشوند، به شرطی که این عنصر در اکسپلورر نیز اعمال شده باشد. در غیر این صورت یک هشدار نمایش داده میشود. اگر میخواهید تغییرات را لغو کنید، میتوانید آنها را
بازنشانی کنید.
حالتهای زیر برای نشانگر در بالا سمت چپ ممکن است:
| حالت | رنگ | توضیحات |
|---|---|---|
| جدید | قرمز | عنصر یا نسخه جدید ایجاد شده و هنوز آنلاین نیست. |
| ویرایش شده | آبی | عنصر یا نسخه تغییر یافته و هنوز اعمال نشدهاست. |
| آنلاین | سبز | عنصر آنلاین است. |
در سمت چپ، نوار ناوبری با عناصر مختلف قرار دارد. اینها میتوانند در شرایط خاص با استفاده از Drag&Drop منتقل شوند. برای حذف یک ورودی، باید آن را به پایین راست زاویه اکسپلورر کشیده شود. فقط پس از حرکت کردن سطل زباله ظاهر میشود، که در آن عنصر میتواند کشیده شود.
به لابلهای زیر ناوبری توجه کنید، در اینجا میتوان بین اکسپلوررها تغییر داد.
در بخش اصلی، پیکربندی انجام میشود. بخشهای مختلف در اکسپلورر مربوطه بیشتر توضیح داده شدهاند.
در سمت راست پایین، لابل تاریخچه را پیدا میکنید. در این نمایش، یک نسخه ویرایش شده با دو کلیک دوباره بازیابی میشود.
نکته: در زاویه بالا سمت راست، کنار بستن و کوچک کردن، نماد گسترش یافتنی را پیدا میکنید. با کلیک روی نماد، نمایش اصلی بزرگ و کوچک میشود. این برای ویرایش اشیاء بزرگ بسیار مفید است.
نوار جانبی راست همه متادیتاهای عنصر را به عنوان ویجتها در بر میگیرد. در بالا سمت چپ، معمولاً میتوان عنوان مستند و نام، نام فایل و غیره را تغییر داد. نامها با استفاده از نماد
لینک به صورت پیشفرض همگامسازی میشوند.
در بخش پایین راست، نام نسخه فعلی را پیدا میکنید. با کلیک روی آن، یک نمایش جدید با همه
نسخههای موجود باز میشود. نسخه انتخاب شده، نسخه در حال ویرایش است.
یک عنصر میتواند شامل چندین نسخه باشد. اینها با اعداد مشخص شدهاند. در این لیست، همه عنوان مستندهای نسخههای مختلف نمایش داده میشوند. نسخه فعلی با نماد تیرکشی مشخص شدهاست. پس از اعمال، همیشه نسخه بالا آنلاین است. همه دیگرها نادیده گرفته میشوند.
برای ایجاد یک نسخه جدید، نسخه فعلی میتواند کپی شود یا یک نسخه کاملاً خالی ساخته شود. توجه کنید که یک نسخه خالی هیچ عنوانی ندارد.
نسخهها میتوانند به صورت جداگانه صدور شده و
وارد شوند. درصدور و وارد کردن، اگر موجود باشند، الگوهای محدوده با هم ادغام میشوند. یک نسخه با یک الگو با نماد
زنجیره مشخص شدهاست.
برای حذف یا انتقال یک نسخه، این نسخه میتواند پس از ویرایش با استفاده از Drag&Drop منتقل شود. هنگام انتقال،
سطل زباله نیز ظاهر میشود تا یک نسخه را حذف کنید. پس از قرار دادن روی سطل زباله، این نسخه فقط برای حذف علامتگذاری شدهاست. تنها پس از
اعمال، نسخه سپس بهطور دائم حذف میشود. علامتگذاری برای حذف میتواند با قرار دادن دوباره روی سطل زباله لغو شود.
نکته: در یک همگامسازی با چندین سرور، ممکن است رخ دهد که یک شماره نسخه چند بار ظاهر شود.