توجه: با بازنشانی سرور، تمامی تنظیمات حذف میشوند:
- همه مجوزها
- همه پروژهها
- همه گواهینامهها
- همه تنظیمات شبکه
- همه پشتیبانگیریها
- همه دادههای لاگ
برای بازگردانی تنظیمات کارخانه، باید کد امنیتی به درستی وارد شود. پس از کلیک بر روی "
اکنون بازنشانی"، بازنشانی فوراً آغاز میشود. این فرایند قابل برگشت نیست.