Το Πορτοφόλι αποθηκεύει ευαίσθητα δεδομένα από άλλες πηγές. Αυτά περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, tokens σύνδεσης.
Σημείωση: Η μνήμη διαγράφεται όταν ο χρήστης αφαιρείται ή αλλάζει τον κωδικό πρόσβασης.
Είναι δυνατό να αφαιρούνται μεμονωμένα στοιχεία μέσω του μενού περιβάλλοντος Antcas Control Διαχείριση Συστημικών Χρηστών ή Έργο
Διαχείριση Χρηστών
Λογαριασμός Χρήστη
Πορτοφόλι χειροκίνητα. Η μέγιστη διάρκεια αποθήκευσης ενός token είναι δύο χρόνια. Αν ένα token χρησιμοποιηθεί ξανά, τότε αυτή η διάρκεια αυξάνεται αυτόματα.
Όταν ανοίξετε την οπτικοποίηση και είστε ταυτόχρονα συνδεδεμένοι στο Antcas Control, θα σας ζητηθεί να συγχρονιστείτε με το Antcas Control. Μετά την επιτυχή σύνδεση, ένα νέο token αποθηκεύεται στον
χρήστη της οπτικοποίησης και ταυτόχρονα δημιουργείται μια νέα
εγγραφή στο
Πορτοφόλι του
συστημικού χρήστη. Το token δεν είναι ποτέ ορατό στον browser, γεγονός που αυξάνει σημαντικά την ασφάλεια.
Αν προσπαθήσετε να συνδεθείτε από απόσταση σε μια οπτικοποίηση ή στο Antcas Control, μετά την αποθήκευση στην Antcas Cloud, θα σας ζητηθεί αντί για αποθήκευση στο Antcas Control. Η διαδικασία είναι η ίδια με αυτή που περιγράφεται προηγουμένως, ωστόσο το token αποθηκεύεται στο
Πορτοφόλι του
Antcas Hub.
Σημείωση: Αν αλλάξει ο τύπος του token, τότε η σύνδεση θα γίνει άκυρη.
Για να ακυρώσετε την αποθήκευση, μπορείτε απλά να συνδεθείτε ξανά. Έτσι, όχι μόνο τελειώνει η συνεδρία, αλλά και το token αφαιρείται και η αντίστοιχη εγγραφή διαγράφεται από το
Πορτοφόλι.