Η πρόσβαση στην οπτικοποίηση γίνεται με μια διεύθυνση URL μέσω του προγράμματος περιήγησης ή της εφαρμογής PWA που έχει εγκατασταθεί στο συσκευάσμα σας. Τυπικά, αυτή η πρόσβαση είναι ασφαλισμένη με HTTPS.
Αν ξεχάσετε τον κωδικό σας, ανάλογα με τη ρύθμιση της οπτικοποίησης, υπάρχει η δυνατότητα να τον επαναφέρετε. Για αυτό πρέπει να έχει καταχωρηθεί η διεύθυνση email ή το αριθμό τηλεφώνου που χρησιμοποιήσατε στο λογαριασμό σας.
Πατήστε στην οθόνη σύνδεσης στο "Ξέχασα τον Κωδικό μου" και ακολουθήστε τις οδηγίες. Αν δεν υπάρχει αυτή η επιλογή, τότε δεν είναι διαθέσιμη η επαναφορά. Σε αυτή την περίπτωση, επικοινωνήστε με την τεχνική σας υποστήριξη.
Αν δεν λάβετε κάποιο σύνδεσμο ή ο σύνδεσμος δεν λειτουργεί, επαναλάβετε τη διαδικασία και ελέγξτε αν το email βρίσκεται στον φάκελο spam ή αν ο σύνδεσμος έχει ήδη χρησιμοποιηθεί από άλλη πηγή. Αν συμβαίνει αυτό, τότε ο σύνδεσμος επαναφοράς δεν είναι πλέον έγκυρος. Μετά την λήξη των 24 ωρών, ο σύνδεσμος ακυρώνεται αυτόματα.