Πρέπει να σημειωθεί ότι μόνο μετά την αποθήκευση του χρήστη μπορεί να ελεγχθεί πλήρως ο κωδικός πρόσβασης. Συνιστάται, λοιπόν, να επιστρέψετε ένα βήμα πίσω για να ελέγξετε αν οι κωδικοί πρόσβασης έχουν αποθηκευτεί.