Προσοχή: Με την επαναφορά του διακομιστή, όλες οι ρυθμίσεις θα διαγραφούν:
- Όλες Οι Άδειες
- Όλα Τα Έργα
li>Όλα Τα Πιστοποιητικά- Όλες Οι Ρυθμίσεις Δικτύου
- Όλα Τα Αντιγράμματα Ασφαλείας
- Όλα Τα Δεδομένα Καταγραφής
Για να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις εργοστασίου, πρέπει να εισαγάγετε σωστά τον κωδικό ασφαλείας. Μετά το κλικ στο "
Τώρα Επαναφορά", η επαναφορά θα ξεκινήσει αμέσως. Η διαδικασία δεν μπορεί να ακυρωθεί.