Taske

Den Taske gemmer følsomme data fra andre kilder. Dette omfatter blandt andet login-tokens.

Bemærk: Hukommelsen slettes, når brugeren fjernes eller adgangskoden ændres.

Det er muligt at fjerne enkelte elementer under kontekstmenuen Antcas Control Systembrugeradministration eller Projekt Brugeradministration Brugerkonto Taske manuelt. Den maksimale opbevaringstid for et token er to år. Hvis et token bruges igen, forlænges denne periode automatisk.

Gem Login

Når du åbner visualiseringen og samtidig er logget på i Antcas Control, bliver du spurgt om synkronisering med Antcas Control. Efter en vellykket login gemmes et nyt Token i Brugeren af virtualiseringen og samtidig oprettes en ny Indtastning i Taske for Systembrugeren. Tokenet bliver aldrig synligt i browseren, hvilket øger sikkerheden betydeligt.

Hvis du får adgang via fjernadgang til en visualisering eller Antcas Control, bliver du spurgt om at gemme det i Antcas Cloud efter gemningen, i stedet for at gemme det i Antcas Control. Processen er den samme som den tidligere beskrevne, men Tokenet gemmes i Taske for Antcas Hub.

Bemærk: Hvis typen af token ændres, bliver loginen ugyldig.

For at fortryde gemningen kan du blot logge ud igen. Dette afslutter ikke kun sessionen, men fjerner også Tokenet og sletter den tilsvarende indtastning fra Taske.

Se Også