Advarsel: Ved nulstilling af serveren slettes alle indstillinger:
- Alle licenser
- Alle projekter
- Alle certifikater
- Alle netværksindstillinger
- Alle backups
- Alle logdata
For at gendanne Fabriksindstillingerne, skal sikkerhedskoden indtastes korrekt. Efter klik på "
Nu Nulstil", starter nulstillingen øjeblikkeligt. Processen kan ikke fortrydes.