Nastavení konfigurace systému zahrnuje všechny nastavení serveru mimo
projekt a
rozhraní. Nastavení lze exportovat pro každý
server v
infrastruktuře. Každý export obsahuje kompletní konfiguraci
infrastruktury,
licencí a
správy systémových uživatelů. Přidělení projektů a používané porty jsou také exportovány. Tyto však budou obnoveny pouze v případě, že projekty jsou při obnově dostupné na serveru. Ukládají se pouze nastavení sítě, která byla použita. Dočasná nastavení se ignorují a místo nich se používají počáteční nastavení.
Při obnovení nastavení budou všechna nastavení bez dotazu přepsána a nepoužívaná smazána. To platí také pro konfiguraci sítě a nastavení systémových uživatelů. Ujistěte se, že znáte IP adresy a přihlašovací údaje z obnovené zálohy.
Je důležité při obnově na nové zařízení, aby byly staré licence předtím zajištěny. Tyto budou také přidány, i když jsou neplatné.
Při obnově na server s jinými názvy síťových adaptérů budou stávající konfigurace smazány a ty, které neexistují, budou označeny jako neexistující.
Poznámka: Při obnovení může dojít k přerušení, i když nastavení jsou identická.
Může být možné, že bude nutné import opakovat, aby se aplikovala všechna nastavení. Možná bude také třeba server restartovat. To je však velmi vzácný případ.