Pozor: Při obnovení továrních nastavení budou smazána všechna nastavení:
- Všechny licence
- Všechna projekty
- Všechna certifikáty
- Všechna nastavení sítě
- Všechna zálohy
- Všechny logové data
Pro obnovení továrních nastavení je nutné správně zadat bezpečnostní kód. Po kliknutí na „
Nyní obnovit“ bude reset okamžitě spuštěn. Tento proces nelze vrátit zpět.